Άφιξη
 
 
Αναχώρηση
 
 
Ενήλικες
 
2
 
Παιδιά
 
0
 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Η μαγική μας τοποθεσία, με τις ιδιωτικές βίλας και την ποικιλία εγκαταστάσεων, αποτελεί το ιδανικό σκηνικό για να δημιουργήσετε οικογενειακές αναμνήσεις.

Στο Eagles Villas θα βρείτε ένα σπίτι μακριά από το σπίτι σας, με άφθονο χώρο, βεράντα και ιδιωτική πισίνα. Σας παρέχουμε τη δυνατότητα να χαλαρώσετε μαζί ως οικογένεια. Το ξενοδοχείο-αδερφάκι μας, το Eagles Palace, παρέχει στους επισκέπτες πρόσβαση σε μια ποικιλία υπηρεσιών και παροχών πέντε αστέρων, οι οποίες είναι σχεδιασμένες λαμβάνοντας υπόψη την οικογένεια, με στόχο να χαρίσουν ποιοτικό χρόνο και να δημιουργήσουν μια διασκεδαστική ατμόσφαιρα για μικρούς και μεγάλους. Το Explorers Kids Club καλωσορίζει τους μικρούς επισκέπτες με μια παιδική πισίνα, παιδική χαρά, πρόγραμμα θαλάσσιων σπορ και διάφορες περιπέτειες. Υπάρχει εσωτερικός χώρος, «Η Φωλιά» («The Nest»), για παιδιά μεταξύ 4 μηνών 4 ετών, καθώς και εξωτερικός χώρος ακριβώς πάνω στην παραλία, «Η Καλύβα» («The Shack»), για παιδιά μεταξύ 5 και 13 ετών. Τα παιδιά μπορούν να αναπτύξουν τα ταλέντα και τις δεξιότητές τους μέσω κατάλληλων παιχνιδιών, αγώνων και διασκέδασης για κάθε ηλικία, σε καθεμία από τις παραπάνω εγκαταστάσεις.

Πέρα από το να κρατάμε τα παιδιά δραστήρια, παρέχουμε και υπηρεσίες φύλαξης παιδιών (babysitting), όταν θελήσετε να απολαύσετε ένα ρομαντικό δείπνο, να επισκεφτείτε το spa για περιποίηση ή όταν παρουσιαστεί η ανάγκη για περιπέτεια.

Παρακαλούμε, σημειώστε ότι θα πρέπει να κάνετε κράτηση για το Kids Club, καθώς και ότι ισχύει πρόσθετη επιβάρυνση, τόσο για το Kids Club, όσο και για τις υπηρεσίες φύλαξης παιδιών (babysitting).

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σκάλα Νέων Ρόδων, Ουρανούπολη, Χαλκιδική
Τ.Κ. 630 75, Ελλάδα
T: +30 23774 40050
F: +30 23770 31383
E: info@eaglesresort.gr

ΤΜΗΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

T: +30 2310 021 005
E: sales@eaglesresort.gr

ΤΜΗΜΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

T: +30 23770 31070 & +30 23774 40060
E: reservations@eaglesresort.gr

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Virtuoso Small Luxury Hotels of the World Traveller Made
Tor Hotel Group
Excelsior Hotel City Hotel Eagles Palace