Άφιξη
 
 
Αναχώρηση
 
 
Ενήλικες
 
2
 
Παιδιά
 
0
 

ΣΠΟΡ

Το Eagles Villas, χάρη στη γραφική τοποθεσία του στην κορυφή του λόφου και την εγγύτητά του στο όμορφο χωριό της Ουρανούπολης στη Χαλκιδική, αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για κάθε είδους δραστηριοτήτων και σπορ εξωτερικού χώρου.

Ανοίξτε την όρεξή σας για περιπέτεια και βουτήξτε τα πόδια σας στα γαλανά νερά του Αιγαίου με σπορ που προκαλούν αδρεναλίνη, όπως θαλάσσιο σκι, καταδύσεις, windsurfing, θαλάσσια ποδήλατα, tubes, stand up paddling, ιστιοπλοΐα, θαλάσσιο καγιάκ και wakeboarding. Το κέντρο θαλάσσιων σπορ στην Ουρανούπολη είναι έτοιμο να σας καλωσορίσει με κρατήσεις για εξορμήσεις και δραστηριότητες, καθώς και με ενοικιάσεις εξοπλισμού.

Η κληρονομιά, η φύση και η περιπέτεια συγχωνεύονται αρμονικά στο χωριό της Ουρανούπολης με τον μικρό αλιευτικό λιμένα, καθώς και τη γοητεία και το μυστήριο του Αγίου Όρους στο παρασκήνιο. Υπάρχει μια πληθώρα αξιοθέατων για να εξερευνήσετε στην «Πόλη των Ουρανών», μέσω ποδηλατικών εκδρομών με ή χωρίς ξενάγηση. Ο Βυζαντινός Πύργος της Ουρανούπολης, τα ερείπια της Μονής Ζυγού, το αρχαιότερο μοναστήρι, το κανάλι του Ξέρξη και οι παραλίες της Αμμουλιανής και της Κομίτσας αποτελούν μόλις ένα δείγμα στη λίστα των επιλογών για την εμπειρία σας στη Χαλκιδική. Σε συνεργασία με το ExploreTheOutside.com μπορείτε να κάνετε και μια ποδηλατική εκδρομή με ξενάγηση.

Στο Eagles Villas κατανοούμε την ανάγκη σας να φροντίσετε τη φυσική σας κατάσταση , ακόμη και ενώ βρίσκεστε σε διακοπές. Έχετε τη δυνατότητα να ενσωματώσετε το εξωτερικό περιβάλλον στο πρόγραμμα σωματικής άσκησης. Ωστόσο, το fitness studio με τον σύγχρονο εξοπλισμό cardio fitness, το ατμόλουτρο, η σάουνα, οι πισίνες και τα γήπεδα τένις βρίσκονται στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουν στο ταξίδι υγείας και ευεξίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σκάλα Νέων Ρόδων, Ουρανούπολη, Χαλκιδική
Τ.Κ. 630 75, Ελλάδα
T: +30 23774 40050
F: +30 23770 31383
E: info@eaglesresort.gr

ΤΜΗΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

T: +30 2310 021 005
E: sales@eaglesresort.gr

ΤΜΗΜΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

T: +30 23770 31070 & +30 23774 40060
E: reservations@eaglesresort.gr

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Virtuoso Small Luxury Hotels of the World Traveller Made
Tor Hotel Group
Excelsior Hotel City Hotel Eagles Palace